Professional distillation method: Through a series of processes such as evaporation, purification, filtration, and condensation, you can distill more aromatic and exclusive wines, essential oils, etc. The large 70L alcohol capacity allows you to distill more ingredients at once, saving time.
Improved condensation barrel: Condensation and purification are combined to eliminate impurities at the top level. The moonshine still's tubing is smooth and crease-free, preventing distilled alcohol, water, and essential oils from accumulating inside and thus avoiding mold growth. Distilled spirits, essential oils, etc., effectively prevent stringing.
Food-grade materials: The parts that come into contact with the ingredient are made of commercially available, food-grade materials, so you can confidently use our alcohol still kit. 304 stainless steel is more durable and corrosion-resistant, not easily rusted or damaged, and does not produce a coppery green discoloration. With proper storage, it can be used for many years.
Easy to use: We have provided detailed assembly instructions, allowing for quick assembly and use in just a few minutes. Silicone rings, a locking buckle, an outlet valve, a thermometer, etc., are all included, making distillation very simple.
Multi-purpose use: You can produce whiskey, wine, vodka, distilled water, ethanol, and essential oils, as well as ferment fruits, vegetables, and soybeans with our stainless steel alcohol burner. The thickened base can be heated in various ways, including open flame, induction cooktop, electric stove, etc.
This still kit is suitable for both beginners and professionals. With a simpler and more efficient distillation method and a condenser with a 304 spiral, even beginners can distill whisky, spirits, and a variety of fruit wines, water, and essential oils.
Key Features
Scientific distillation method
This still is upgraded to a Coil 304 condenser for faster cooling, more even discharge, easy cleaning, and zero waste. Furthermore, it can prevent the problem of flavor mixing between distilled wine and essential oils and more precisely adjust the desired flavor.
Innovative design of the cleaning room
Below the condensation barrel, a purification chamber is added where the vapor enters for filtration and condensation, further improving the purity of the distillate and giving you a natural, pure taste that you won't find fault with.
70L capacity
This liqueur can be made by adding another 70 liters of raw materials, distilling a large quantity of fine wine, and extracting the essential oil and distilled water. It is also permissible to use open fire, induction cooktops, electric stoves, and other heating methods suitable for homebrewing and restaurant use.
Buongiorno, sto distillando con la vostra caldaia da 70 l con barile di purificazione. In quest'ultimo va messo qualche liquido o materiale per il filtraggio o va lasciato vuoto e filtra facendo condensare il primo vapore che esce dalla caldaia stessa?
Salve, il principio di funzionamento del distillatore è che il liquido grezzo viene posto nella botte di vino e riscaldato a circa 90~95°C per formare vapore acqueo che entra nella serpentina. Il vapore acqueo viene raffreddato dall'acqua per formare un liquido vino (comunemente noto come il primo vino). Non è necessario aggiungere il vino distillato. Per altri materiali, è possibile utilizzare un sacco per scorie per filtrare il sedimento dal liquido di fermentazione prima della distillazione.
Il metodo per rilevare il metanolo nel vino fatto in casa è molto semplice. Innanzitutto, è necessario acquistare un reagente specifico per testare il metanolo, in modo da poterlo rilevare con precisione. Ricordarsi di prelevare un campione del vino fatto in casa dopo averlo acquistato Il reagente e il vino vengono neutralizzati insieme per il test. Le specifiche possono essere determinate in base al reagente. Il colore fornito viene utilizzato per identificare il contenuto di metanolo Esso.
By vevor
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su 70 litri di scarpe, quanta grappa esce e a quanti gradi alcolici.
Ciao, quanto vino può produrre e quanto vino può produrre dipende dalle materie prime utilizzate per produrre il vino. Materie prime diverse produrranno vini diversi con diverso contenuto alcolico. Abbiamo testato utilizzando due diverse materie prime (materie prime Dopo la fermentazione , 1 chilogrammo di riso può distillare circa 5-7 tael di vino a 40 gradi e 1 chilogrammo di materia prima (sorgo) può distillare circa 3 tael di vino a 40 gradi).
By vevor
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DLQZLQ70L220V9K0LV2
VEVOR Distillation System Water Alcohol Distiller 70L, Home Distillation System Still Alcohol Silver 220-240V, Moonshine Still Distiller 450×450×818mm, for Whiskey, Brandy, Fruit Brandies etc.
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